zuto lišće ljubavi

A ti za mnom nećeš ruke sklopiti.

I ja ću noćas k nebu letjeti, A ti …

Gdje mi duša spava, nikad nećeš saznati, Pokrit će me, draga, žuto lišće ljubavi. A ti za mnom nećeš suzu pustiti. Vječna kao pripovjedačka slava nobelovca Williama Faulknera, kao baršunasti nazalni bariton Zvonimira Črnka.

Lyrics Artists: O Oliver Dragojevic Zuto Lisce Ljubavi.

Na uglu kiosk Tiska. A ti za mnom nećeš suzu pustiti. pokrit će me draga žuto lišće ljubavi D G pokrit će me draga žuto lišće ljubavi. Ne moraš ih ni viđati, ni poklone im slati, ne moraš o njima ni misliti, a raduješ im se … 2x Gdje mi dusa spava nikad neces saznati pokrit ce me, draga zuto lisce ljubavi. 2, 2006 Has been played on.

Žuto lišće ljubavi. Stream ad-free or purchase CD's and MP3s now on Amazon.com. I ja ću noćas leptir postati, A ti za mnom nećeš suzu pustiti.

pokrit ce me, draga, zuto lisce ljubavi, D G pokrit ce me, draga, zuto lisce ljubavi! Pokrit će me, draga, žuto lišće ljubavi. MONOPOLY. Gdje mi duša spava, nikad nećeš saznati, Pokrit će me, draga, žuto lišće ljubavi.

Na uglu kiosk Tiska. Žuto Lišće Ljubavi. 2x. Lyrics of ZUTO LISCE LJUBAVI by Oliver Dragojevic: Gdje mi dusa spava, nikad neces saznati, pokrit ce me draga zuto lisce ljubavi Click here now!

Gdje mi duša spava, nikad nećeš saznati, Pokrit će me, draga, žuto lišće ljubavi. Kvalita textu : bez hodnotenia Hodnotilo ľudí: 0 ohodnoť aj ty: I ja ću noćas leptir postati, A ti za mnom nećeš suzu pustiti. Oliver Dragojevic.

Oliver Dragojević - Žuto lišće ljubavi. Gdje mi duša spava, nikad nećeš saznati, Pokrit će me, draga, žuto lišće ljubavi. A ti zamnom nećeš ruke sklopiti.

I ja cu nocas leptir postati, A ti za mnom neces svijecu paliti.

Autori i izdanja.

Caught Up. Oni svoju privrženost domovini pokazuju urednim podmirivanjem mjesečnih režija. Teile diesen Songtext. Nakon Dugog toplog ljeta stigla je Sumorna jesen. I ja cu nocas leptir postati a ti za mnom neces suzu pustiti.

Žuto lišće ljubavi.

Old Dominion. Tekst pjesme Oliver Dragojevic - Zuto lisce ljubavi: I ja cu nocas, leptir postati, a ti za mnom, neces suzu pustiti. Tekstovi.net je galerija muzičkih tekstova sa područja Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Srbije. Lyrics powered by www.musiXmatch.com. I ja ću noćas leptir postati,

Oliver Album Oliver … Kill This Love.

Gdje mi duša spava, nikad nećeš saznati, Pokrit će me, draga, žuto lišće ljubavi. Madonna. SOS.

A ti za mnom nećeš svijeću paliti. A ti za mnom nećeš suzu pustiti. Alle Lyrics. Oliver Dragojevic - Zuto Lisce Ljubavi tekst lyrics: I ja cu nocasleptir postatia ti za mnomneces suzu pustitiRef. Izvođač Oliver. Ref. I traje. Komentari. A ti za mnom nećeš suzu pustiti. Gdje mi dusa spava, nikad neces saznati, pokrit ce me, draga, zuto lisce ljubavi.

Gdje mi duša spava, nikad nećeš saznati, Pokrit će me, draga, žuto lišće ljubavi. I ja ću noćas leptir postati. Gdje mi duša spava, nikad nećeš saznati, Pokrit će me, draga, žuto lišće ljubavi.

Oliver Dragojevic - Zuto lisce ljubavi Songtext I ja cu nocas leptir postati, A ti za mnom neces suzu pustiti. I traje.

BLACKPINK. I ja ću noćas k nebu letjeti, A ti za mnom nećeš ruke sklopiti. Ariana Grande. Medellín. A ti za mnom nećeš svijeću paliti. Taylor Swift. Hard Place. Nakon Dugog toplog ljeta stigla je Sumorna jesen. Tekst/lyrics pesme Oliver Dragojević - Žuto lišće ljubavi : I ja ću noćas leptir postati A ti za mnom nećeš suzu pustiti A ti za mnom nećeš suzu pustiti Gdje mi duša spava, nikad nećeš saznati Pokrit će … C D G I ja cu nocas leptir postati C G D G a ti za mnom neces suzu pustiti D G Gdje mi dusa spava nikad neces saznati D G pokrit ce me draga zuto lisce ljubavi D G pokrit ce me draga zuto lisce ljubavi I ja cu nocas leptir postati A ti za mnom neces svijecu paliti I ja cu nocas leptir postati A ti zamnom neces ruke sklopiti Label: Jugoton - SY 24220 • Format: Vinyl 7 Oliver Dragojević - Žuto Lišće Ljubavi / Serenada (1987, Vinyl) | Discogs I ja ću noćas leptir postati, A ti za mnom nećeš svijeću paliti.

Boyfriend. Oliver Dragojevic - Zuto lisce ljubavi I ja ću noćas leptir postati, A ti za mnom nećeš suzu pustiti.