vjeruj u ljubav

Translation of 'Vjeruj u ljubav' by Oliver Dragojević from Croatian to English (Version #3) Tekstovi.net je galerija muzičkih tekstova sa područja Bosne i Hercegovine, Crne Gore, … I onda sve počne.'' credere nell'amore in tempi buoni e cattivi. Vjeruj u ljubav, ljubav je sve. 1.8K likes. January 1, 1979 Get a special offer and listen to over 60 million songs, anywhere with Amazon Music Unlimited.

Vjeruj u ljubav, ljubav je sve.

Vjeruj u ljubav, jer ljubav je sve vjeruj u ljubav, ne zivi bez nje vjeruj u ljubav i sacuvaj nju vjeruj u ljubav u dobru i zlu. The purpose of the show was to connect various people and give them opportunity to start or continue their once broken relationship.

Daj mi svoju ruku sad, kao rijedak cvijet.

Vjeruj U Ljubav.

Translation of 'Vjeruj u ljubav' by Oliver Dragojević from Croatian to English (Version #3) Vjeruj u ljubav. Oliver Dragojevic.

vjeruj u ljubav i sacuvaj nju G D A Em A D vjeruj u ljubav u dobru i zlu D G A daj mi svoju ruku sad neka ljubav veze nas D G F#7 Hm daj mi svoju ruku sad kao rijedak cvijet D G A daj mi svoju ruku sad prava ljubav je uz nas Em A D D# ona može promjeniti svijet. Read about Vjeruj U Ljubav by Oliver Dragojević and see the artwork, lyrics and similar artists.

Scopri Vjeruj U Ljubav di Oliver Dragojevic su Amazon Music. Verujem U Ljubav. Vjeruj u ljubav, Credere nell'amore, jer ljubav je sve, perché l'amore è tutto, vjeruj u ljubav, credere nell'amore, ne zivi bez nje.

View credits, reviews, tracks and shop for the 1979 Vinyl release of Vjeruj U Ljubav on Discogs. 2x Verujem u ljubav za nju dajem sve i suze i vino ispijam zbog nje Kad si pored mene kao noci ove i osmeh i bore sve se ljubav zove Ref. Ref.

I onda sve počne.''
Ref.

Vjeruj u ljubav, i sacuvaj nju, vjeruj u ljubav u dobru i zlu. 1.8K likes. Vjeruj u ljubav, jer ljubav je sve, vjeruj u ljubav, ne zivi bez nje. With Danijel Ljuboja.

Daj mi svoju ruku sad, neka ljubav veze nas, daj mi svoju ruku sad, kao rijedak cvijet, daj mi svoju ruku sad, prava ljubav je uz nas, nek nas vodi u sretniji svijet. 2x Otkrit ću ti tajnu..."Jednostavno je... Ne možete zavoljeti koga vi hoćete. Daj mi svoju ruku sad neka ljubav veze nas daj mi svoju ruku sad kao rijedak cvijet daj mi svoju ruku sad prava ljubav je uz nas nek nas vodi u sretniji svijet.

Otkrit ću ti tajnu..."Jednostavno je... Ne možete zavoljeti koga vi hoćete. Renews automatically.

Daj mi svoju ruku sad, neka ljubav veze nas.