Akordi pesme Kad mi dodjes ti, Izvođač:Oliver Dragojević.
Tekstovi.net je galerija muzičkih tekstova sa područja Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Srbije. G7 Cm Fm Kad bi samo ljubit znala! Če je pesem zapisana previsoko ali prenizko na lestvici, da bi lahko zraven nje udobno peli, vam priporočamo, da jo transponirate. G C Na srcu studen, zima, na usnama tvoje ime G D G i samo cekam da dodjes ti REF : G D A kad mi dodjes ti i osmeh vratis mi C G D sva patnja i bol zivota mog ce proc` G D u nocima bez sna, ja tebe dozivam C G D G da dodjes mi ti,i kao svi pocnemo mi,mirno ziveti. …. Sve godine ti si … A kad mi dodjes ti i osmijeh vratis mi sva patnja i bol zivota mog ce proc' u nocima bez sna ja tebe dozivam G C Pada noc puna strepnje, nema te tu kraj mene G D G a trebam te kao pesnik svoju bol. B Eb Cm Fm G7 Cm.
Akordi pesme Kad bi samo ljubit znala, Izvođač:Oliver Dragojević. Pogledajte i ostale tablature iz kategorija Pop-Rock i Narodne-Starogradske.
i samo cekam da dodjes ti. Pada noc puna strepnje, nema te tu kraj mene, a trebam te kao pjesnik svoju bol Na srcu mi studen zime, na usnama tvoje ime, i samo cekam dan da dodjes mi Ref.
Akordi in tablature z besedilom za Oliver Dragojević - Kad mi dođeš ti. Na srcu mi studen zime na usnama tvoje ime i samo cekam dan da dodjes mi. REF : G D A kad mi dodjes ti i osmeh vratis mi C G D sva patnja i bol zivota mog ce proc` G D u nocima bez sna, ja tebe dozivam C G D G da dodjes mi ti,i kao svi pocnemo mi… Tekst pjesme Oliver Dragojevic - Kad mi dodjes ti: Pada noc puna strepnje, nema te tu kraj mene, a trebam te, kao pjesnik svoju bol. A kad mi dodjes ti i osmijeh vratis mi sva patnja i bol zivota mog ce proc’ U nocima bez sna ja tebe dozivam da dodjes mi ti i kao svi pocnemo mi mirno zivjeti. Akordi/Tabovi: Kad mi dođeš ti G Pada noc puna strepnje, C nema te tu kraj mene, G D a trebam te kao pjesnik G svoju bol G Na srcu mi studen zime, C na usnama tvoje ime, G D i samo cekam dan G da dodes mi Ref. Kad Mi Dodjes Ti. Na srcu mi studen zime, na usnama tvoje ime, i samo cekam dan, da dodjes mi. A kad mi dodjes ti, i osmijeh vratis mi, sva patnja i bol, zivota mog ce proc'. Kad bi samo ljubit znala, Ti bi meni odmah dala, Cjelov blag i toplu ruku, Pa neka se drugi tuku! Pada noc puna strepnje nema te tu kraj mene a trebam te kao pjesnik svoju bol. Pogledajte i ostale tablature iz kategorija Pop-Rock i Narodne-Starogradske. Sve godine duge, ruzne, Ja te volim, mislim na te, I neka su bile tuzne, Vrijedelo je, jer je za te! Ref.